Kidy Tour

Kidy Tour Jaunumi

08.05.2019

Turcija pavasarī: ko izbaudīt, dodoties uz šo kūrortzemi

Side ir skaista kūrortpilsēta Turcijas piekrastē, kas pavisam noteikti vilina – tur vēsturiskais mantojums savijas ar mūsdienīgu šarmu, rodot iespēju ikvienam atrast sev saistošo. Saule un patīkami laikapstākļi. Turcija ir piemērota vieta tiem, kas vēlas savlaicīgi baudīt sauli.

Lasīt tālāk

Turcija pavasarī: ko izbaudīt, dodoties uz šo kūrortzemi
02.05.2019

Kā izvēlēties ekskursijas ceļojuma laikā? Ceļojumu gides ieteikumi

Kad ceļojuma galamērķis izvēlēts, var sākties ceļojuma plānošana. Iespēju ir daudz - kultūras un vēstures pieminekļu apskate, dabas brīnumu izzināšana, aktīvā atpūta un sportiskas aktivitātes, iepirkšanās, vietējā dzīvesveida iepazīšana. Kā izvēlēties sev piemērotāko, kas jāņem vērā, kā neapjukt lielajā piedāvājumā un ko noteikti pirms ekskursijas pasūtīšanas pajautāt organizatoriem?

Lasīt tālāk

Kā izvēlēties ekskursijas ceļojuma laikā? Ceļojumu gides ieteikumi

Starptautiskais tūrisma operators Kidy Tour

Tūrisma operators Kidy Tour – uzticams starptautiskais atpūtas braucienu organizētājs, kas piedāvā ekskluzīvus ceļojumus uz labākajiem Turcijas un Ēģiptes kūrortiem. Ceļojumus var iegādāties tūrisma aģentūrās visā Latvijā.
Jau 2018. gada 24. aprīlī ir paredzēts pirmais lidojums no Rīgas lidostas uz Antālijas reģionu Turcijā, vēlāk lidojumi tiks veikti katru nedēļu. Kompānija cer, ka līdz 2018. gada beigām no Rīgas uz Antāliju ar tūrisma operatoru Kidy Tour atpūtā dosies aptuveni 5000 Latvijas iedzīvotāju.
Starptautiskais tūrisma operators Kidy Tour ir ģimenes atpūtas eksperts, visi operatora pakalpojumi ir maksimāli piemēroti ceļošanai ar bērniem. Kidy Tour kopumā piedāvā atpūtu 140 viesnīcās Turcijas Vidusjūras reģionā, no kurām 37 Baltijas valstīs piedāvā tikai Kidy Tour. Turklāt gandrīz 80% no tūrisma operatora piedāvātajām viesnīcām ir 5 zvaigžņu viesnīcas. Lidojumus no Latvijas uz Turciju nodrošinās Corendon Airlines, bet Antālijā tūristus sagaidīs Kidy Tour pārstāvji, kas runā latviešu un krievu valodās.
Minelga atklāj, ka līdz gada beigām Kidy Tour Latvijā piedāvās īpaši izdevīgus ceļojumu iegādes nosacījumus - rezervējot ceļojumu, būs jāmaksā tikai 50 eiro par personu, bet atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 21 dienu pirms ceļojuma sākuma.

Par Kidy Tour:


Kidy Tour pašlaik darbojas Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Krievijā. Uzņēmums pieder lielākajam aviācijas pakalpojumu sniedzējam Austrumeiropā Avia Solutions Group, kuras akcijas tiek kotētas Varšavas Fondu biržā. Kidy Tour veic lidojumus uz Antāliju (Turcija) un Hurgadu (Ēģipte). Tūrisma operatora organizētās ceļojumu tūres var rezervēt vairāk kā 350 ceļojumu aģentūrās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Krievijā.
Kāpēc vērts ceļot ar “Kidy Tour”?
    Pieredzējusi komanda, kas jau 10 gadus strādā tūrisma industrijā
    Caurskatāma darbība un atbildība, akcionāriem iesniedzot atskaites biržā
    Finansiāli stiprs un stabils akcionārs, kura apgrozījums sasniedz ceturtdaļmiljardu eiro
    “Kidy Tour” pārstāvis pavada ceļotājus no Rīgas lidostas
    Latviešu valodā runājoši gidi